KliK KliK!

Tuesday, May 3, 2011

Sebab-sebab kenape ADA ORG x suke JOM HEBOH

Aku malas nk post cite pasal diri aku... tp aku nk pendapat korunk juga coz aku rase mb korunk will agree wif me. KENAPA ADA ORG X SUKE PEGI JOM HEBOH!

Sebab pertama: SAMPAH



Sampah melambak2 kalah tempat pelupusan sampah! tong sampah aku rase ade melambak tp org KITA nih ckp berabuk english tp perangai x mcm org OMPUTEH.... campak sesuke ati... aku sarankan supaya setiap pengunjung diberi plastik sorang satu... tp x pasti la klu still terlatih buang kat tanah gak.


Sebab kedua: ORANG RAMAI



Aku rase ni normal... coz ade barang baik kat jom heboh... of course ler ramai org kan... tp x perlu ler tolak2. Sabor je la... kadang2 ade makcik nih x sabor-sabor nk bli brg... tggu turn la makcik... pada sape2 ade perasan makcik2 anda cenggini... skolahkan sikit, x salah pon... coz dlu mase skolah x de subjek sivik mcm anda.... heee

Antara langkah2 nk rase comfortable mase gi jom heboh ke, pegi bookfair, dan funfair ialah:

a. pegi weekday coz ramai yg keje n skolah mase nih.

b. klu anda x mampu, pegi weekend waktu selepas subuh sbb mase nih korunk ley guling2 lg dpn booth nih.

so... GOOD LUCK!!!!

3 comments:

myfara FLK said...

rimas,but pg gak..

C.I.N.T.A said...

eeee tak suke pegi jo heboh! baik la duk kat umah je amannn! layan ikan lagi baik :) alalalala~

Mdm Biar Betul said...

myfara: tau x pe... tp kite x dan org tu sempat buka gerai dh tercongok dh... hee

cinta: hee ikan kat kolam ok laaa jgn ank ikan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...