KliK KliK!

Friday, July 1, 2011

Filem Sekali Lagi patut tgk berkali-kali lagi!

Aku bkn nk tgk cite nih sgt... tp terpaksa sbb tiket Transformer dh abis... yg ade pun duduk dpn2... biru mate hitamku nk tgk dpn2....

Apa yg best sgt cite Sekali Lagi nih????
- sbb aku tgk cite ni start je Sam dh tunjuk BUTT dia yg CUTE mcm Filem Adnan Sempit.... hahahaha!!!!
- sbb dia berjaya bw watak seorang pesakit OTOMATIK!!! hahahaha lagi!
-sbb adik mia sara berjaya membuatkan semua audience mengalan dialog beliau.
-sbb the ending cite ni win-win situation. Di mana cerita ini x terikat mcm cite Indonesia yg cacat akan pulih dan cacat blik. Di mana cite ni nk mcm cite melayu selalunyer salah seorang akan pasrah mcm cite pasrah.

Dialog menarik dlm cite ni!
-babak sam nk belanja Amy mkn ais skrim lg "x nak, x nak! Amy tengah diet!"

-babak sam menceritakan mengenai penyakitnye 
"Mak kate saye sakit otomatik" arman
"Hahahaha! bukan otomatik la!!! Autastik!" Amy
"haaaaaa! saya kan tadi ckp Autitik!!! betul la!!!" arman

-babak arman mkn ais krim dgn Amy ada mama yg mengelap mulut Amy
"Ala anak mama ni... kotornye mulut dia..." Mama
"Aunty Aunty..... mulut kite pun kotor.." Arman
"EEEE... x malu.... ni mama Amy bukan mama Arman" Amy

if markah penuh 5 bintang untuk di beri... Aku nk bagi lebey 10 bintang!!!!
TerbaeK!!!!

4 comments:

masshie mastura said...

for me shaheizy sam mmg pndai sgt brlakon even sblum nie xprnh minat dye.

Mdm Biar Betul said...

aha..... dia mmg cool!!!

Mohd Azdn Jaafar said...

best ke..? boleh la.. :P

Mdm Biar Betul said...

HAHAHA DEN DH AGAK... LELAKI MMG KOMEN MCM NIH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...