KliK KliK!

Thursday, March 24, 2011

SPM oh SPM



Aku x terlambat lagi nk ucapkan tahniah dan takziah kepada bebudak yg bru dpt keputusan SPM. Sooo yg berjaya do ur best after diz... dan yg x mcm aku nih... dun giv up... jgn nangis2,jgn bunuh diri dan jgn wat keje gile sbb anda sgt diperlukan....

Nape aku ckp mcm tu??? sbb ramai mat despatch tua yg dh nk pencen dan kerani2 yg diperlukan berkelulusan SPM soo korang sgt wanted dlm bidang nih.

Pade anda yg masih ade impian nk blajau lagi nk buktikan result spm tu juz warming up... byk kursus sijil yg ditawarkan... tp ingat!!! IPTS is da last chance ok... jgn terburu2 amik melainkan anda have the rich parent k...

Buat research dulu kat JPA or IPT yang layak di masuki jgn termakan kate2 manis IPTS tersebut ok... so gud luck!!!!

3 comments:

Kawe Ni said...

tuu result ko ke.. bapak gempak!! haha

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

folo u.folo me gak ea

Mdm Biar Betul said...

kawe ni: tu result bapak aku... hahahaha!!!

che che: ok babes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...