KliK KliK!

Wednesday, August 10, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

Latar Belakang Blog
Blog ni di dedikasi kan untuk semua org yg x faham, x mengetahui dan abaikan hal remeh.... blog saya agak psycho macam ala-ala guru displin yang sedang menasihati anak muridnya yg kepeningan...Saya bukannyer Spiderwoman luar biasa yang boleh memanjat dinding saya hanya boleh panjat pokok untuk menjaga keamanan bloggers saya jadi kalau abg ben atau anda di luar sana ada kemusykilan hal2 remeh-temeh... cer bace...

http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-kenali-blog-ku-2.html
Oleh kerana saya mmg pembaca setia abg ben... so sy mmg dpt terus dr blog anda... sbb ape saya suke blog abg ben??? sebab dia Best.... hehehehe....

9 comments:

FareezVanFillers said...

dtg sini dari segmnen abg ben..hehehe blog simple and nice je tok di view..heheheh kalo de mse dtg lah lawat blog saye ye..heheheh

http://fareezvanfillers.blogspot.com

haslinda said...

Hai... linda dtg bw sini... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

DoodleLicious said...

Hye..datang ziarah geng segment

keep in touch ya ^^

Lulu Caldina said...

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen encik ben :)

Bella said...

Terjah disini pula dari segment yang sama...^^

Maya Lisa said...

MAYA DATANGG ! SIINGGAH BLOG MAYA TAU ^^

POP said...

Singgah sini dari segmen Abang Ben :)dan follow

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

Mdm Biar Betul said...

baik.... aku singgah... nnti nak jamu ape?????

Asyikin said...

salam singgah :) follow awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...